Gratis babypakke i Babysam

I Babysam kan du få en gratis babypakke, som du også kan mange andre steder. Den babypakke man kan hente gratis i Babysam kaldes også for Babybox nogle steder, da man bestiller den på en separat hjemmeside med navnet babybox.dk. Her kan du finde ud af hvad du får i den gratis babypakke fra Babysam.

Indhold i Babysams babypakke

Indholdet i Babysams babypakke variere hele tiden, men holder sig fast i en periode. Det skyldes at der hele tiden kommer nye babyprodukter og udvikles på eksisterende babyprodukter. Du kan altså ikke være sikker på at du får præcis det samme som en du kender der har født for 2 år siden og dermed hentet sin babypakke fra Babysam for 2 år siden.

Jeg kan fortælle hvad du kan få i babypakken lige nu, men det er ikke sikkert det er det samme om et år, du kan holde dig opdateret på indholdet her. I skrivende stund får du følgende når du henter Babysams babypakke:

  • Libero Touch bleer
  • Philips Avent sut
  • Værdikupon på 100 kr. til Babysam
  • Always Dailies Fresh & Protect
  • Sangenic blespand

Tidligere har der været blandt andet en Angelcare blespand i babypakken og en bamse, og det er blot et eksempel på at indholdet ændre sig.

Hvordan bestiller jeg babypakken?

Det er forholdsvist nemt at bestille Babysams babypakke, men udover at bestille den er der nogle betingelser og nogle andre ting at være opmærksom på når du bestiller. Jeg vil kort opridse processen fra bestilling til afhentning her, samt komme om betingelserne.

  1. Gå til babybox.dk.
  2. Udfyld formularen, sæt kryds i feltet om at du ønsker en gratis blespand, og acceptér vilkårene.
  3. Afhent babypakken i din nærmeste Babysam forretning.

Herudover skal du være opmærksom på at du først kan bestille babypakken når du har en terminsdato på din fødsel og den skal hentes senest 3 måneder efter fødslen. Du samtykker også til at modtage mails fra Nordic Family Group, Libero Klubben og Klub Babysam. Du kan selvfølgelig altid trække dit samtykke tilbage på et senere tidspunkt.

Du kan hente din babypakke i alle Babysam butikker, i nogle tilfælde kan de være løbet tør for produkter, så du kan evt. ringe til din lokale forretning for at høre om de har babypakker på lager.